GTC: wereldwijd de specialist

Geurts Trading Company is gespecialiseerd in de ontwikkeling van productie-installaties. We bieden oplossingen voor elk vraagstuk, met standaardmachines of installaties die speciaal voor de situatie ontwikkeld worden. Voor mengvoederinstallaties, tegenstroom koelers of andere machines die het productieproces van agrarische (half)fabricaten optimaliseren. Dit doen wij deels met gebruikte machines die in eigen huis worden gereviseerd.

 

Veertig jaar ervaring

Met onze uitgebreide kennis en veertig jaar ervaring in met name de mengvoederindustrie, verzorgen wij het gehele proces; van engineering tot installatie. Maar we gaan nog een stap verder. Procesverbetering, gebruik- en onderhoudsadvies, en het leveren van materialen en benodigd gereedschap behoren ook tot onze service. GTC biedt de specialisatie en kwaliteit van een nieuwe installatie, voor de prijs van een gereviseerde. Het beste van twee werelden. En dat wereldwijd.

Gunstig geprijsd

Door het relatief eenvoudige concept

Zeer bedrijfszeker

Degelijk materiaalgebruik en hoogwaardige afwerking

Onderhoudsvriendelijk

Eenvoudig schoon maken door optimale toegankelijkheid

Specialisme

Specialist in het bouwen van tegenstroom koelers (Counterflow coolers) op maat daar waar de standaard uitvoering niet past. Ook standaard koelers in diverse capaciteiten. Eventueel met een tussenbodem voor snelle wisseling van product. Door het relatief eenvoudige concept gunstig geprijsd en zeer bedrijfszeker en onderhoudsvriendelijk.

Tegenstroom koelers

We bieden oplossingen voor elk vraagstuk.

Geurts Trading Company is gespecialiseerd in de ontwikkeling van productie-installaties.